Krista Inkala - Oulun kuntavaaliehdokas 2017

Krista Silegren

Olin ensimmäistä kertaa ehdolla Oulun kaupunginvaltuustoon perussuomalaisten listoilla kuntavaaleissa 2017. Kokemus vaaleista oli todella hyvä, ja tällä kertaa ääneni riittivät varavaltuutetun paikkaan. Tästä on hyvä jatkaa! :) 

Olen 37-vuotias perheenäiti Oulusta. Koulutukseltani olen kasvatuspsykologi (KM). Olen opiskellut laajasti myös kauppatieteitä sekä ranskan kieltä ja kulttuuria yliopistossa. Tällä hetkellä työskentelen monipuolisessa tehtävässä vastuukouluttajana ja työhönvalmentajana yksityisessä koulutusalan yrityksessä. Olin tosiaan nyt ensimmäistä kertaa ehdolla kunnallisvaaleissa, mutta erilaisia luottamustehtäviä olen hoitanut jo kouluajoista asti. Olen luonteeltani aktiivinen ja tartun asioihin innokkaasti. Minulla on aito halu auttaa ihmisiä.

Ensi kosketuksen poliittiseen toimintaan sain viimeisimpien euro-vaalien aikaan toimiessani vaalitoimikunnassa ja vaalilautakunnassa. Tämän jälkeen minulle tarjoutui mahdollisuus toimia OSEKK:n yhtymäkokouksissa varajäsenenä. Olen myös Oulun Sataman hallituksen jäsen, sekä Tuiran seurakunnan kasvatustyön johtokunnan jäsen.

Minulle tärkeitä teemoja ovat lapsiperheiden hyvinvointi, koulutukseen liittyvät asiat kaikilla asteilla, työnsaannin ja yrittämisen edellytyksien parantaminen sekä kaikkien kuntalaisten tasavertainen kohtelu.

Elämässäni keskeisiä arvoja ovat perhe, työ, inhimillisyys, rehellisyys, oikeudenmukaisuus, auttaminen ja tasa-arvo.

Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa ja leipomista.